Caz incredibil la Constanța: o femeie a ajuns la spital cu crengi de copac înfipte în anus!

4635
8
Caz incredibil la Constanța: o femeie a ajuns la spital cu crengi de copac înfipte în anus! - crenguta-1394113638.jpg
Noaptea trecută, o femeie de 47 de ani din Constanța, a ajuns la urgența Spitalului Județean Constanța cu crengi de copac înfipte în anus. Femeia a fost stabilizată și operată de urgență chiar de directorul medical al spitalului, iar în prezent este la terapie intensivă.


"Fiind de gardă, am operat-o de urgență pentru că starea ei era destul de gravă. Este o femeie fără domiciliu și de patru zile avea aceste crengi înfipte în anus. Deși am 23 de ani de experiență în chirurgie și am scos tot felul de obiecte din anusul sau abdomenul pacienților, până acum nu am avut un astfel de caz. Se pare că concubinul său ar fi făcut acest gest incredibil! Pacienta este acum la terapie intensivă, însă pentru că aceasta suferă și de sifilis, complicațiile pot apărea oricând. Cel mai grav este că a stat în această situație timp de patru zile", a declarat pentru Cuget Liber, directorul medical al Spitalului Județean Constanța, dr. Mihnea Avram.
Comentează știrea

tepes
6 martie 2014
lemn de esenta tare?

cred ca ii placea tepusa :))

stefan cel mare
6 martie 2014
crengute

ar trebui insistat, erau crengute de brad sau de stejar, ce prefera tipa? si n-am inteles un lucru ea pe unde mai facea kk?

na beleaua
6 martie 2014
mai era una

acum vreo 20 de ani cu sticle de cico in vagin si uter... daca lor le place, de ce dati vina pe concubini? oricum, erau bete cand o faceau; ca si ei... daca le place, trebuie sa faceti reclama mai mare la magazinele cu obiecte de profil... si sa le acordati ajutoare de la primarie sa le cumpere, sa nu mai devasteze natura! se aude tov. Mazare? SE POATE, TOCMAI LA DVS. IN URBE ASA CEVA... DVS. CARE AVETI GRIJA DE SARACI, SARACE SI FUFE SI RECOMANDATI SEXUL DE LA GRADINITA......

hmm
6 martie 2014
ha!

Ii place sa umble creanga.

Miruna
6 martie 2014
comentarii de putzoi sau inconstienti

asemenea oameni si debili mintali si alcoolici si bolnavi psihic ar trebui internati in azile sau daca mai pot face o munca usoara sa fie pusi munceasca in azile pana la batranete,in loc sa stea pe strazi ,victimele unor ticalosi ordinari ..desigur asta ar fi intr un styat civilizat nu in romanistanul legii junglei unde unii traiesc imparateste si altii abia isi taraie zilele

aaa
7 martie 2014
mda

Nivelul discutiilor este de autobaza.

Paula
19 martie 2014
Chiul la stat

Chiul la stat ce chiul este in spitale daca au timp sa scrie pe net si sa citeasca ca sa citesc comentarile si articolu sa mai scriu imi ea 30 min vad ca angajati din spitale asta fac la locul de munca . Au prea mult chiul. Eu mucesc la patron nu la stat unde se sta si se face ca se munceste dar se trage chiulul si unde sunt 6-10 angajati pe un post. Nici la munca nici acasa nu am timp sa citesc presa si sa mai comentez dar se pare ca angajati de la stat au, timp liber in timpul muncii pe banii nostrii. Pai sa stau sa citesc 4 articole si sa mai comentez pe zi imi ea 2 ore, eu ajung rupta de foame si oboseala fac mancare pun masina de spalat fac temele 1 ora cu aia micii si apoi la culcare, sambata si duminica fac curatenie ies cu aia mici la plimbare , barbatul si el trebuie sa-i acord timp. Mai mai angajatilor publici din sistemul de stat unde se sta si se arde gazul,petardelo si manelistilor voi cand aveti timp sa mai stati pe net si sa cititi si comenta presa, si culmea nesimtiri pe banii nostri.

Elena
19 martie 2014
Ce fac bugetarii

Ce fac bugetarii. Minte odihnita la toti nenorocitii astia...si culmea coincidentei toti sunt bugetari...asa e cand nu esti stresat la locul de munca si nu te intrebi daca luna viitoare iti iei salariul!La toti le doresc sa aiba copii si sa aiba parte de aceeasi experienta ca si amaratele alea care se prostituau!

Pagina a fost generata in 2.067 secunde