Ce angajări se fac la Spitalul Județean Constanța

1023

Articole de la același autor

După ce Ministerul Sănătății a hotărât, săptămâna trecută, deblocarea a încă 2.766 de posturi vacante din sistemul sanitar, la nivel național, conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța a anunțat organizarea unui concurs pentru ocuparea a 11 posturi temporar vacante. Concursul a fost făcut public pe pagina oficială de internet a unității sanitare, www.spitalulconstanta.ro, și va avea loc pe 27 august, la ora 10.00, în sediul Spitalului Județean.
Conducerea unității medicale oferă două posturi de asistent medical în secția de Ginecologie, un post de asistent medical în Unitatea de Primire Urgențe (UPU) Adulți, un alt post de asistent medical în secția de Pediatrie și alte trei posturi de asistent medical la Psihiatrie, ORL și Ortopedie Traumatologie. De asemenea, mai sunt scoase la concurs un post de registrator medical și un post de brancardier în UPU Adulți, un post operator calculator în secția Medicală I și un post de îngrijitoare la secția de Pediatrie.
Persoanele care vor să ocupe un loc de asistent medical în Spitalul Județean au nevoie de o diplomă de absolvire a liceului sanitar, a școlii sanitare postliceale, a învățământului superior de trei ani în specialitate sau o diplomă de licență în specialitate. Taxa de înscriere în concurs este de 50 de lei. Pentru posturile de registrator medical și operator calculator, cei interesați trebuie să aibă diplomă de studii medii de specialitate sau diplomă de studii medii și să achite taxa de înscriere, în valoare de 20 de lei. În schimb, pentru posturile de personal auxiliar, candidații nu trebuie decât să aibă școala generală și 20 de lei pentru taxa de înscriere în concurs.
Cei interesați mai au o săptămână la dispoziție pentru depunerea dosarelor de înscriere. Acestea se primesc la serviciul RUNOS al Spitalului Județean până pe 20 august, la ora 15.00. Lista cu dosarele admise va fi afișată două zile mai târziu, pe 22 august, urmând ca proba scrisă să se desfășoare pe 27 august, iar proba orală, pe 28 august.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7072 secunde