Ce efecte benefice au căpșunele asupra organismului
162
Articole de la același autor
Copil de 3 ani, operat de apendicită după ce a fost plimbat la cinci medici și două spitale
05 Aprilie 2014
Unde puteți beneficia de operații ortopedice de ultimă generație
25 Aprilie 2014
NEREGULI MARI, descoperite la SPITALUL JUDEȚEAN CONSTANȚA
02 Aprilie 2014
Amenzi usturătoare pentru cei care nu merg anual la medic
29 Martie 2014
Consumul zilnic de căpșuni duce la scăderea semnificativă a nivelului colesterolului rău (LDL) și al trigliceridelor, arată un studiu al unei echipe italo-spaniole de cercetători, apărut în The Journal of Nutritional Biochemistry și preluat de passionsante.be.
Un grup de voluntari a inclus în regimul alimentar obișnuit 500 g de căpșuni, consumate zilnic, timp de o lună. La începutul și la sfârșitul experimentului s-au făcut analize de sânge.
Rezultatele au arătat că nivelul de colesterol rău a scăzut în medie cu 14%, iar cel al trigliceridelor, cu 21%, în timp ce nivelul colesterolului bun (HDL) a rămas neschimbat. Aceste efecte nu s-au mai observat totuși la două săptămâni după încetarea experimentului, valorile revenind la nivelurile inițiale.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Luni, 19 Mai 2014
Luni, 19 Mai 2014
Luni, 19 Mai 2014
Luni, 19 Mai 2014
Luni, 19 Mai 2014
Luni, 19 Mai 2014
Luni, 19 Mai 2014
Luni, 19 Mai 2014
Luni, 19 Mai 2014
Luni, 19 Mai 2014
Duminică, 18 Mai 2014
Luni, 19 Mai 2014