Cea mai veche metodă de înfrumusețare, la îndemâna constănțencelor

221
1
Cea mai veche metodă de înfrumusețare,  la îndemâna constănțencelor - ceamaivechemetoda-1431968634.jpg

Articole de la același autor

Spre deosebire de clasica epilare cu ceară, epilarea cu zahăr se aplică în sensul invers creșterii firului de păr și se smulge în sensul în care firul de păr crește. Metoda este una igienică, nu este fierbinte, se curăță foarte ușor, cu apă călduță, zahărul fiind solubil în apă, nu rupe firele de păr și este recomandată persoanelor cu pielea sensibilă. Acestea sunt principalele concluzii ale specialiștilor de la OnLinEstetic, din cadrul On Clinic Constanța.

Pasta de zahăr folosită pentru epilare conține numai ingrediente naturale (apă, zahăr și suc de lămâie) și poate epila chiar și cele mai scurte fire de păr, mai spun specialiștii. De aceea, ea poate fi utilizată și de persoanele care au pielea foarte sensibilă.

"Metoda poate fi folosită și de cei care suferă de eczemă, vene inestetice, psoriazis și se poate realiza pe orice tip de piele, pe diferite texturi ale firului de păr și genuri biologice. În plus, medicii dermatologi spun că zahărul este și mult mai igienic comparativ cu alte opțiuni, deoarece bacteriile nu supraviețuiesc în zahăr. Pentru fiecare client se folosește pastă de zahăr proaspătă ce se aplică cu mănușa. În acest fel, nu există niciun risc de contaminare încrucișată", explică Aura Manole managerul On Clinic Constanța.

Specialiștii clinicii oferă tratamente pentru reîntinerire și revitalizare a pielii, siluetă suplă, armonioasă și piele fermă, mărire buze, umplere riduri, epilare BIO cu zahăr, excizie alunițe, negi și alte formațiuni cutanate. 

Comentează știrea

catalin
19 mai 2015

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5385 secunde