Ceaiuri care ameliorează simptomele gastritei

318
Ceaiuri care ameliorează simptomele gastritei - ceaiuri1-1638706810.jpg

Articole de la același autor

Suferiţi de gastrită? În acest caz, tratamentul poate varia în funcţie de gravitatea acesteia. Chiar şi aşa, ar trebui să luaţi în considerare câteva remedii pe bază de plante, care pot ajuta la tratarea gastritei şi la reducerea simptomelor bolii. Desigur, tratamentul gastritei poate include medicamente precum antibioticele, inhibitori ai pompei de protoni sau antiacidele. Pe de altă parte, tratamentul implică, de asemenea, modificări ale alimentaţiei şi ale stilului de viaţă. Cu toate acestea, există câteva ceaiuri pentru ameliorarea gastritei şi uşurarea simptomelor sale, de care mulţi oameni nu ştiu. Reţineţi, însă, dacă afecţiunea este severă, este necesar să urmaţi tratamentul medicamentos prescris de medic pentru a vedea o îmbunătăţire, dar dacă afecţiunea este uşoară, atunci modificările stilului de viaţă şi unele suplimente naturale pot fi de mare ajutor. De exemplu, ceaiul verde îndulcit uşor cu miere naturală de Manuka este unul dintre cele mai bune tratamente pentru gastrită. Un studiu a concluzionat că utilizarea sa poate reduce la minimum riscul de infectare cu bacteria Helicobacter pylori. Apoi, gingerolul şi celelalte componente active întâlnite în rădăcina de ghimbir au efecte pozitive asupra gastritei acute şi cronice. Aceste substanţe nutritive ajută la reducerea inflamaţiei mucoasei stomacului şi inhibă dezvoltarea anumitor tulpini ale bacteriei H. pylori. Şi muşeţelul poate ajuta la ameliorarea simptomelor gastritei, cum ar fi disconfortul gastric şi digestia lentă. Atenţie! Nu este cel mai puternic tratament pentru gastrită, însă este un adjuvant excelent în caz de indigestie, inflamaţie a mucoasei gastrice şi arsuri. Totodată, această plantă medicinală este foarte sigură, putând fi consumată fără probleme chiar şi de copii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3795 secunde