Ceapa, medicamentul natural care te scapă de boli

913
1
Ceapa, medicamentul natural  care te scapă de boli - ceapa-1346172640.jpg
Folosită din cele mai vechi timpuri în scopuri medicinale, ceapa are nenumărate proprietăți terapeutice. Ceapa conține uleiuri eterice cu acizi, vitamine și multe alte substanțe active, calmează durerile datorită conținutului ridicat de sulf și stimulează metabolismul. Totodată, se pot folosi comprese cu ceapă pe urechi pentru vindecarea otitei medii și pe piept pentru calmarea tusei. O bucățică de ceapă, învelită în tifon și pusă în urechi poate reduce febra, iar pentru răni și ulcerații la picioare se folosește uleiul în care a fost prăjită ceapa până a devenit aurie.

Persoanele sensibile la schimbările vremii care au dureri de cap și o stare generală de slăbiciune, ar trebui să mănânce în acele perioade ceapă crudă cu pâine, pentru a întări tonusul vaselor sanguine. Și unghiile clivate pot fi întreținute cu miere de albine în amestec cu ceapă.

În final, pentru a vă apăra corpul de infecții și pentru întărirea sistemului imunitar, este recomandată prepararea vinului de ceapă. Într-un borcan de un litru se pun 100-150 de grame de ceapă tăiată mărunt, se adaugă 100 de grame de miere de albine, după care se umple borcanul cu vin de calitate. După două săptămâni, vinul se strecoară și se consumă câte 2 - 4 linguri pe zi. Dacă doriți să alungați mirosul neplăcut al cepei, puteți mânca lămâie, pătrunjel sau propolis. 


Comentează știrea

christian louboutin sample sale
28 februarie 2014
christian louboutin sample sale

christian louboutin lady lynch fit Stiri Sănătate : Ceapa, medicamentul natural care te scapă de boli | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin sample sale http://californiawineperspective.yoqayoqa.com/images/cheap-christian-louboutin-pumps.asp

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5756 secunde