Ceara de albine, recomandată pentru hidratarea pielii pe termen lung

151
Ceara de albine, recomandată pentru hidratarea pielii pe termen lung - cearadealbine-1627994758.jpg

Articole de la același autor

Ceara de albine este utilizată încă din cele mai vechi timpuri pentru tratarea problemelor epidermei. Experţii recomandă folosirea acesteia datorită faptului că ea conţine multă vitamina A, astfel încât poate hidrata şi proteja pielea pe termen lung. Pentru a vă trata mâinile uscate trebuie să efectuaţi o baie cu aburi, în care să topiţi zece grame de ceară de albine cu 15 grame de unt de Shea.

După ce amestecul respectiv s-a răcit, trebuie să îl puneţi într-o oală şi să îl combinaţi cu circa cinci grame de glicerină, cinci picături ulei esenţial de lavandă şi cinci picături ulei esenţial de lemn de santal. Acest amestec se va aplica pe mâini, iar tratamentul va avea rezultate uimitoare.

În acelaşi timp, ceara de albine este recomandată în caz de cicatrici, deoarece această substanţă are proprietăţi anti-inflamatorii care calmează rana. O altă variantă pentru a scăpa de cicatrici este aceea de a topi ceara de albine într-un vas pe baie de aburi şi de a adăuga zece ml ulei de migdale dulci. Preparatul se toarnă în recipiente mici şi se aplică prin masaj pe cicatricile de pe piele, până la absorbţie.


În perioada de iarnă pielea are dificultăţi din cauza frigului şi a temperaturilor scăzute, dar ceara de albine are proprietăţi de vindecare naturale, fiind şi impermeabilă, adică poate să reţină apa şi formează o peliculă etanşă pe piele. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6322 secunde