Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța face apel la donatori

528
Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța face apel la donatori - informatiiutilepentrupotentialii-1703691189.jpg

Articole de la același autor

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța a transmis un apel către persoanele sănătoase care pot dona sânge, că mai sunt două zile în care se pot prezenta la centru. În 28 și 29 decembrie 2023, în intervalul 7:30 și 13:30 donatorii pot face un ultim gest de omenie pentru semenii lor.


“Ne pregătim pentru următoarele zile nelucrătoare și avem responsabilitatea să luăm în considerare și primele două zile lucrătoare, 3 și 4 ianuarie. Este nevoie de donatori, indiferent de grupa sanguină. Să nu uităm că de fiecare dată când urmează o perioadă mai mare de două zile nelucrătoare, noi îi rugăm și pe donatorii fideli să vină să doneze, dacă pot, întrucât acele concentrate trombocitare cu valabilitate scurtă, de doar 5 zile, le putem prepara doar din sângele donat de donatorii fideli”, spune directorul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, dr. Alina Dobrotă.


Cum suntem într-o perioadă de sărbători, cu multe petreceri, reprezentanții Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța reamintesc faptul că donatorii nu trebuie să consume alcool în zilele de dinaintea prezentării la donare.


“ Vă rugăm pe toți cei care aveți o bună stare de sănătate să donați sânge! Chiar și de sărbători, oamenii cu boli grave rămân/vin la spital. Pacienții, în orice spital ar fi, au nevoie să știe că undeva, în centrele de transfuzie, oameni cu suflet donează sânge pentru ei!”, au transmis reprezentanții Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6519 secunde