Cinci zile de tratament gratuit la Clinica Man

2538
2

Articole de la același autor

În perioada estivală, la Centrul de Recuperare Medicală MAN, cura de tratament este suplimentată cu cinci zile de tratament oferite gratuit.

Domeniile de aplicabilitate ale recuperării medicale sunt multiple, însa cel mai frecvent beneficiază de mijloacele de tratament specifice balneofizioterapiei pacienții cu afecțiuni reumatologice, neurologice și posttraumatice.

Programul de recuperare poate fi efectuat de luni până vineri între orele 8,00 și 20,00. Centrul de Recuperare Medicală Man își desfășoară activitatea în Constanța pe bd-ul I.C. Brătianu nr. 78 (zona Pod Butelii) și strada Dispensarului nr. 10 B (zona Cireșica), cât și în Cernavodă, în incinta Spitalului Orășenesc, etajul 1.

Programările pot fi făcute telefonic, la numerele 0241/541.999 și 0754/078.253.

Comentează știrea

pacient
29 iulie 2013
praf in ochi

da..sigur ca da... la un pachet de 3 milioane iti mai" scot ochii" cu 5 zile de electroterapie, adica FRECTIE LA PICIOR DE LEMN...

popa c.
19 septembrie 2014
clinica man

Lipsa de pregatire profesionala atat la unii medici colaboratori cat si la personalul sanitar,spatii insalubre,atitudine impertinenta a receptionerei,lipsa de respect fata de pacienti,lipsa aparaturii elementare pentru kinetoterapie-in schimb preturi echivalente cu cele de la spitale si clinici private din Bucuresti ,de 5 stele.As mai putea enumera.Poate va ganditi de doua ori inainte de a apela la acesti "profesionisti",

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Mai 2013
Stire din Cetățenești : Herpesul, boală fără leac?
Pagina a fost generata in 1.856 secunde