Combateți răceala cu lămâie și bicarbonat de sodiu

1273
Combateți răceala cu lămâie și bicarbonat de sodiu - remediu1-1454520376.jpg

Articole de la același autor

Spre deosebire de gripă, viroza respiratorie nu necesită un tratament medicamentos complex și, indiferent de remediile folosite, aceasta va dura aproximativ o săptămână. Chiar și așa, remediile ajută la ameliorarea simptomelor supărătoare, cum ar fi febra, durerile în gât, nasul înfundat, migrenele sau durerile musculare. 


Medicii de familie recomandă odihna, hidratarea cu ceaiuri și supe preparate în casă și un tratament medicamentos, de obicei pe bază de paracetamol. 


Un remediu natural eficient în combaterea răcelii este amestecul de suc de lămâie și bicarbonat de sodiu. Lămâia oferă vitamina C atât de necesară corpului în această perioadă, iar bicarbonatul de sodiu reduce aciditatea sucului de lămâie, contribuind activ la neutralizarea virusului, prin efectul alcalin. Stoarceți sucul de la o lămâie, peste care adăugați o linguriță rasă de bicarbonat de sodiu. Lăsați totul pentru câteva minute, iar apoi completați paharul cu apă. Beți câte puțin din el pe parcursul întregii zile. În scurt timp, simptomele se vor ameliora vizibil.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8946 secunde