Concursul Național de Ambulanțe de Urgență, organizat la Constanța

685
Concursul Național de Ambulanțe de Urgență, organizat la Constanța - concursulnationaldeambulante-1401980552.jpg

Articole de la același autor

Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, în colaborare cu Aso-ciația Serviciilor de Urgență Prespitalicească din România - filiala Constanța, organizează, în perioada 11-15 iunie, a cincea ediție a Concursului Național de Ambulanțe de Urgență din România. Evenimentul se va desfășura la Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia, pe 11 iunie, la ora 19:30.

"Obiectivul concursului este de a aduce în mod real cele mai avan-sate protocoale ale practicii medicale de urgență prespitalicească în spațiul concretului, al palpabilului, în egală măsură pentru aprofundarea abilităților teoretice și practice, cât și pentru eludarea unei problematici dificile prezente din nefericire în teritoriul medical, respectiv, malpraxisul.

La eveniment, sunt înscriși peste 200 de participanți de la serviciile de ambulanță din țară, între aceștia fiind în concurs un număr de 27 echipaje operative tip B2 și C2 care se vor întrece pentru demonstrarea însușirii cunoștințelor și abilităților practice", susține directorul Serviciului de Ambulanță Constanța, dr. Vasile Popescu.

Evenimentul mai include și o expoziție cu mijloacele actuale de intervenție în medicina de urgență prespitalicească la nivelul județului Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3834 secunde