Concursuri pentru ocuparea a 115 posturi vacante de medici şi asistenţi medicali, în unităţile sanitare ale MApN

1313
Concursuri pentru ocuparea a 115 posturi vacante de medici şi asistenţi medicali, în unităţile sanitare ale MApN - 13198105158818196201362fav-1705597395.jpg
Guvernul a aprobat în şedinţa de joi un memorandum care vizează scoaterea la concurs a 115 posturi vacante de medici şi asistenţi medicali pentru unităţile sanitare subordonate Ministerului Apărării Naţionale.


Conform memorandumului, măsura este necesară în vederea asigurării activităţii medicale conform standardelor medico-militare şi normativelor în vigoare din structurile reţelei sanitare a Ministerului Apărării Naţionale.


"Această necesitate este amplificată de situaţia geo-politică existentă, care implică prezenţa unui număr semnificativ, estimat în creştere în perioada următoare, pe teritoriul ţării noastre, a unor militari din ţările membre NATO. (...) Posturile vacante la care se face referire sunt medici şi asistenţi medicali, sunt bugetate şi se încadrează în cheltuielile de personal aprobate cu această destinaţie în buget", prevede documentul.


Prin memorandum se aprobă organizarea concursului sau examenului pentru încadrarea unui număr de 115 posturi vacante de personal civil contractual - medici şi asistenţi medicali din cadrul unor structuri subordonate Direcţiei medicale a Ministerului Apărării Naţionale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3418 secunde