Consultații ginecologice GRATUITE, la Constanța

490
1
Consultații ginecologice GRATUITE, la Constanța - isisclinicamedicalamaternitatefo-1392293927.jpg

Articole de la același autor

Spitalul Privat ISIS din Constanța s-a alăturat campaniei naționale "Zilele V - Protejează-ți feminitatea", ce cuprinde, pe lângă informare/educație medicală, consult ginecologic de rutină și diagnostic GRATUIT pentru depistarea și tratarea infecțiilor vaginale.
 
Obiectivul proiectului, care se desfășoară la nivel național și la care a fost invitat să adere spital, constituie, totodată, obiectivul spitalului, motiv pentru care, după cum ne-au subliniat reprezentanții unității spitalicești, "implicarea a presupus mult mai mult decât consultarea gratuită a pacientelor". Iar primul pas a fost organizarea programului de consultații, astfel încât să fie accesibil tuturor constănțencelor interesate. 


Astfel, femeile se pot adresa zilnic echipei ISIS, de luni până duminică. "Pacientele vor fi consultate de medicii specialiști, iar dacă aceștia apreciază că sunt necesare investigații suplimentare, costurile vor fi suportate de spital -  de exemplu, examenul Babeș Papanicolau, dacă este cazul. Rezultatele investigațiilor vor fi oferite pacientelor printr-un buletin complet, ce include evaluarea generală a stării de sănătate", au precizat reprezentanții Spitalului Privat ISIS. 
Se estimează că vor fi acordate peste 1.000 de consultații pe durata campaniei, echipa de medici fiind disponibilă 24 de ore din 24.


"Ne propunem să responsabilizăm un număr cât mai mare de femei, să devină conștiente de importanța controlului periodic. Totodată, dorim să implementăm, prin programele de implicare socială (proiecte media - emisiunea Arena Medicală, revista medicală «Ghid de sănătate», proiecte sociale - «Donator de zâmbete», proiecte educaționale - «Sănătatea se învață»), metode eficiente pentru creșterea educației medicale în rândul tinerilor, și nu numai", a declarat dr. Mohamed Zaher, managerul Spitalului Privat ISIS. 


Consultațiile gratuite se fac pe bază de programare telefonică la telefoanele 0747/474.747, 0341/463344 sau pe [email protected].




Comentează știrea

Timoc Mioara
14 februarie 2014
consultatii ginecologice gratuite

Desi compania de consultatii ginecologice gratuite a inceput pe 10.02.2014 va comunic ca eu am sunat astazi , 14.02.2014 si nu am putut sa fac o programare deoarece mi s-a spus ca au fost facute programari pe toata perioada de desfasurare a proiectului. Consider ca la aceasta campanie participa doar anumite categorii de persoane( si nu acele persoane care chiar au nevoie de aceste servicii intru-cat resursele financiare nu le permit nici macar un consult ginecologic)

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Ianuarie 2014
Stire din Sănătate : Semnale de îngrijorare pentru gravide
Pagina a fost generata in 0.7229 secunde