CONSULTAȚII GRATUITE, LA CONSTANȚA

251
CONSULTAȚII GRATUITE, LA CONSTANȚA - 29martieinvestigatiitubdigestiv-1427625745.jpg

Articole de la același autor

Echipa de medici de la Spitalul MEDSTAR 2000 și medicii de familie oferă constănțenilor o soluție pentru un diagnostic corect pentru afecțiunile grave digestive.

Endoscopia digestivă este cea mai bună metodă de a examina esofagul, stomacul și duodenul, permițând depistarea unor leziuni ale organelor, în unele cazuri cu mult înainte ca pacientul să resimtă simptome sau să fie conștient de faptul că este bolnav.

Pentru a beneficia de endoscopie digestivă superioară și colonoscopie, pacienții trebuie să prezinte la Centrul MEDSTAR 2000 bilet de trimitere de la medicul de familie (cu trimitere pentru specialitatea chirurgie) sau scrisoare de recomandare de la un alt medic specialist. 


Pacienții care doresc consultații și analize pentru afecțiunile tubului digestiv pot beneficia de asemenea de gratuite prin prezentarea biletului de trimitere de la medicul de familie (cu trimitere către secția de medicină internă).


Pentru a afla mai multe informații referitoare la tarife promoționale și programări, apelați la numerele de telefon: 0241-638 251; 072-MEDSTAR; 0722-574.250



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3078 secunde