Consultații gratuite la neurolog și reumatolog

945
1
Consultații gratuite la neurolog și reumatolog - isiscameradeurgenta4-1355327726.jpg
În perioada 12 - 14 decembrie (respectiv de miercuri, până vineri inclusiv), în cadrul Centrului Medical Multifuncțional inaugurat în stațiunea Mamaia, specialiștii neurologi și reumatologi acordă consultații gratuite. 


Consultațiile au loc în programul 14,00 - 17,00, dar numai cu programare prealabilă. Constănțenii interesați se pot programa la numărul de telefon 0769.077.077. Atenție! Programarea este obligatorie pentru obținerea consultației gratuite.

Centrul multifuncțional funcționează la parterul hotelului Flora și cuprinde o Cameră de Urgență, o sală de tratamente, o sală de recoltări probe și cabinete de consultații pentru specialitățile: neurologie, medicină internă, O.R.L., oftalmologie, obstetrică - ginecologie, reumatologie, chirurgie, ortope-die, endocrinologie, cardiologie, diabet zaharat și nutriție.

Centrul cuprinde și un compartiment de spitalizare de zi, cu 22 de paturi, pentru bolnavii care trebuie supravegheați. Este vorba de 22 de camere, cu câte un singur pat, televizor, internet, grup sanitar propriu. De asemenea, a fost prevăzut un salon de Terapie Intensivă și unul pentru persoanele cu dizabilități. 


Comentează știrea

Diana Cobozev
12 mai 2014
adresare către neurolog

Bună ziua. Am nevoie de o consultație a medicului neurolog. Dureri de cap în zona cefei începînd cu luna 11.2013, tratamente în zadar, după care am urmat tomagrafia compiuterizată cerebrală cu concluzia: Aspect cerebro-ventricular fără de modificări patologice. Semne CT mai caracteristice pentru fibroame subcutane calcefiate în regiunea occipitală drapta și temporală stînga.Anomalia Kimmerle unilaterală: inel osos incomplet pe dreapta.Am urmat tratamente dar în zadar am dureri foarte dese. mersi

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2492 secunde