Consultații și analize gratuite la un centru medical din Constanța

936
1
Consultații și analize gratuite la un centru medical din Constanța - consultatiisianalizegratuiteadri-1421247250.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii au posibilitatea să fie consultați și să-și efectueze mai multe analize și investigații medicale, fără să scoată bani din buzunar! Unul dintre motivele pentru care românii nu merg la doctor este faptul că li se cere o co-plată, indiferent că este vorba despre o simplă consultație sau de analize medicale, deși sunt asigurați de ani buni la sănătate și contribuie lunar la fondul național de asigurări de sănătate.

Pentru a veni în sprijinul constănțenilor, Centrul Multifuncțional Medical Flora, din stațiunea Mamaia, desfășoară, în perioada 12 - 31 ianuarie, o campanie pentru evaluarea gratuită a stării de sănătate. Astfel, constănțenii se pot prezenta la specialiștii de medicină internă, neurologie, reumatologie și cardiologie, cu bilet de trimitere de la medicul de familie (atenție! pe respectivul bilet trebuie specificată neapărat specialitatea unde dorește să ajungă pacientul) și cartea de identitate.

Pacienții vor fi consultați, li se va realiza o evaluare completă a stării de sănătate, ce va cuprinde EKG și măsurarea tensiunii arteriale, o ecografie și analize medicale, dacă medicul va considera necesar. Iar totul, au subliniat reprezentanții centrului medical, fără ca pacienții să scoată din buzunar renumita co-plată!

Pentru informații și programări, cei interesați pot apela numerele de telefon 0744 URGENT / 0754.227.060.

Comentează știrea

Liliana
15 ianuarie 2015
analiza

Ma bucur tare mult k sunt proaspata mamik si am dureri in piept ... ma scuteste de niste bani ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4485 secunde