Consumul de afine previne bolile grave

215
Consumul de afine previne bolile grave - consumuldeafine-1421835042.jpg

Articole de la același autor

Fructele – afinele – conțin tanin, pectine, mirtilină, zaharuri, provitamina A, vitamina B1, B2, C, E, PP, acizi: citric, benzoic, malic, oxalic, tartric, succinic, malic, lactic, principii bacteriostatice.

Frunzele conțin arbutină, tanin, derivați flavonici, derivați antocianici, hidrochinonă, mirtilină, ericolină, neomirtilină, etc.

Acțiunile terapeutice ale acestora sunt antiseptice, bacteriostatice, ajută la scăderea zahărului din sânge, este adjuvant în diabet, antidiareic, antiseptic urinar, cicatrizant, îmbunătățește vederea nocturnă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3215 secunde