Consumul de afine previne bolile grave
215
Articole de la același autor
Ce afecțiuni pot ascunde umflăturile de la nivelul pleoapelor
09 Ianuarie 2015
Ce bătăi de cap poate da o injecție prost administrată
05 Decembrie 2014
Părinți cu psoriazis. Ce șanse au copiii să moștenească boala?
10 Ianuarie 2015
Cea mai modernă metodă de detoxifiere a organismului, la Constanța
19 Ianuarie 2015
Colica biliară - simptome, cauze și tratament
10 Decembrie 2014
Știi ce este, de fapt, surimi?
23 Noiembrie 2014
Fructele – afinele – conțin tanin, pectine, mirtilină, zaharuri, provitamina A, vitamina B1, B2, C, E, PP, acizi: citric, benzoic, malic, oxalic, tartric, succinic, malic, lactic, principii bacteriostatice.
Frunzele conțin arbutină, tanin, derivați flavonici, derivați antocianici, hidrochinonă, mirtilină, ericolină, neomirtilină, etc.
Acțiunile terapeutice ale acestora sunt antiseptice, bacteriostatice, ajută la scăderea zahărului din sânge, este adjuvant în diabet, antidiareic, antiseptic urinar, cicatrizant, îmbunătățește vederea nocturnă.
Frunzele conțin arbutină, tanin, derivați flavonici, derivați antocianici, hidrochinonă, mirtilină, ericolină, neomirtilină, etc.
Acțiunile terapeutice ale acestora sunt antiseptice, bacteriostatice, ajută la scăderea zahărului din sânge, este adjuvant în diabet, antidiareic, antiseptic urinar, cicatrizant, îmbunătățește vederea nocturnă.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Sâmbătă, 09 Iunie 2012