Controale în spitalele din Constanța, în scandalul dezinfectanților diluați. Ce declară reprezentanții DSP

1230
Controale în spitalele din Constanța, în scandalul dezinfectanților diluați. Ce declară reprezentanții DSP - spital-1461836828.jpg

Articole de la același autor

Problema diluării dezinfectanților din unitățile sanitare își va găsi rezolvare, întrucât Ministerul Sănătății a dispus demararea unor controale mixte împreună cu Inspecția Sanitară de Stat și Serviciile de Control în Sănătate Publică, din cadrul Direcțiilor de Sănătate Publică. În cadrul acestor controale vor fi ridicate probe din dezinfectanți pentru a fi trimise la testare în vederea stabilirii eficienței acestora. Aceste controale se vor demara și în unitățile sanitare din Județul Constanța.


"Aceste controale se fac periodic, în principiu, controalele tematice se fac la începutul fiecărui an. Acțiunea se va derula începând cu luna mai, imediat după sărbătorile pascale, în toate unitățile sanitare din județ, probabil că și în cele de stat și în cele private. Așteptăm mai multe informații pe care le vom primi astăzi, într-o videoconferință cu reprezentanții Ministerului Sănătății. Vom cunoaște planul de măsuri care se vor lua cu recomandări precise asupra acestor controale", a declarat Cherața Verioti, inspector DSP. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3181 secunde