Criza bebelușilor: 12 noi cazuri de copii cu probleme digestive

258
4
Criza bebelușilor: 12 noi cazuri de copii cu probleme digestive - mana-1456570511.jpg

Articole recomandate

În ultimele 24 de ore, la nivel național au fost înregistrate alte 12 cazuri de copii cu probleme digestive, ei nu au însă sindromul hemolitic. Informația a fost furnizată în urmă cu puțin timp de ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș. Între timp, starea de sănătate a băiețelului plimbat între spitale și, internat în Capitală, s-a agravat. Vă reamintim, în total, șase bebeluși sunt internați în continuare la Spitalul Marie Curie din București cu sindromul hemolitic uremic.


Ministrul Sănătății: "Micuțul de la Mioveni este într-o stare deteriorată, față de zilele precedente, ceilalți sunt mult mai bine, iar unii dintre ei se pregătesc încet, încet să meargă acasă. În ultimele 24 de ore au mai fost raportate 12 cazuri de boală diareică acută, nu de sindrom hemolitic uremic. Fac din nou un apel la responsabilitate. Anchetele continuă, cele ale Direcției Sanitare și ANSVSA, care desfășoară o amplă anchetă și vom avea rezultatele. L-am contactat pe ministrul Curaj și specialiștii noștri pregătesc un set de măsuri care vor fi communicate prin Inspectorate....măsuri de igienă, de respectare a normelor".

Ministrul Sănătății nu s-a arătat surprins de concluziile raportului Corpului de control al premierului care a scos la iveală că medicii de la Spitalul de Pediatrie Pitești au raportat lunar că nu există infecții intraspitalicești, deși au luat probe doar în trei zile.

Achimaș a explicat: "Aceste lucruri le precizasem vizavi de felul în care probleme de management nu au funcționat. În ceea ce privește cazul de la mioveni corpul de control al corpului de control si corpul nostru execută o acțiune comună și vom avea rezultate și în această situație".


Comentează știrea

adevar
27 februarie 2016
adevar

Ce faci Romania iti mor copii romani?Tu ce ai facut cu straine?

adevar
27 februarie 2016
adevar

Ce faci Romania ?Nu accepti sa imi cresc copii stii cati copii romani o sa moara anul asta

adevar
27 februarie 2016
adevar

Romania sa ne anunti cati copii romani mor sa ne bucuram . te am in judecata sa ti moara lunar copii

adevar
27 februarie 2016
adevar

Pe straine la sechestrat si le abuzat si are tupeu Romania sa si trimita romancele sa si fete cacaturile la noi

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6037 secunde