Recomandări TV

Cum a scăpat Raluca Arvat de cataractă

372
Cum a scăpat Raluca Arvat de cataractă - recomandaritv-1365171763.jpg
Sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 10, la "Ce se întâmplă, doctore?", pe PRO Tv, Raluca Arvat, invitata Oanei Cuzino, le va vorbi telespectatorilor despre lecția pe care a învățat-o pe propria-i piele - nici cele mai ușoare tulburări de vedere nu trebuie neglijate. Diagnosticată cu cataractă la unul dintre ochi, prezentatoarea Știrilor din Sport a fost sfătuită să apeleze rapid la intervenția chirurgicală, ceea ce a și făcut. Operația a fost un succes, iar Raluca va povesti publicului Pro Tv la ce să se aștepte dacă se confruntă cu această afecțiune.

Tot în ediția de sâmbătă, Oana Cuzino intră în sala de sport alături de Paula Seling, Ionuț Iftimoaie și Cosmina Păsărin ca să le arate telespectatorilor ce fel de antrenamente preferă aceștia pentru a se menține într-o formă de invidiat. Golf la simulator, box cu întregul corp sau ridicarea de greutăți mari - publicul va vedea sâmbătă afinitățile vede-telor pentru diverse tipuri de efort fizic.

Temperaturile cresc, ținutele devin tot mai sumare, iar pielea revine în centrul atenției, astfel că pregătirea ei pentru sezonul cald devine o prioritate. Hidratarea insuficientă, lipsa de mișcare, alimentația incorectă și retenția de apă au ca efect depunerea temutei celulite, însă vedetele o combat în fel și chip. Andreea Esca este fan Pilates, Laura Cosoi dansează tango, iar Maria Marinescu este adepta împache-tărilor și - surpriză - a kickboxing-ului!

Cum postul este în plină desfășurare, ideile de preparate diversificate și bogate în nutrieți sunt întotdeauna binevenite. Sâmbătă, la "Ce se întâmplă, doctore?", Oana Cuzino va discuta, pe rând, cu maeștrii artei culinare, dar și cu spe-cialiștii în nutriție, care le vor propune telespectatorilor rețete ingenioase, inclusiv unele raw, pe bază de năut, soia și nuci, ingrediente-cheie care le vor face mesele mai sățioase. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3703 secunde