Cum poate fi tratată impotența în mod natural

1024
Cum poate fi tratată impotența în mod natural - impotentaa-1345564699.jpg
Activitatea sexuală este, de cele mai multe ori, un subiect tabu pentru ambii parteneri, iar dacă apar probleme, aceștia evită să discute despre subiect. Pe lângă comunicarea cu partenerul sexual, bărbații trebuie să știe că și nutriția, o greutate normală și o dietă adecvată pot rezolva disfuncțiile erectile.

Cei care întâmpină probleme în dormitor ar trebui să stea departe de produsele alimentare care au un conținut ridicat de zahăr, grăsimi și sodiu. Mai mult, bărbații supra-ponderali trebuie să piardă kilogramele în plus, deoarece excesul de greutate îngreunează circulația sângelui. Când arterele și venele sunt blocate de grăsimi, sângele nu circulă cum ar trebui, iar penisul are nevoie de un flux corespunzător de sânge pentru a deveni erectil.

Una dintre cauzele impotenței este alimentația bogată în grăsimi și de aceea este recomandată evitarea mâncărurilor de tip fast-food, deserturile și alimentele prelucrate. În schimb, este indicat consumul de apă și de fibre, asimilate din fructe, legume și cereale.

Pepenele verde, papaya și usturoiul protejează împotriva disfuncției erectile prin îmbunătățirea fluxului de sânge de la nivelul penisului, iar stridiile stimulează dorința sexuală. Impotența mai poate fi combătută și prin consumarea alimentelor bogate în zinc, precum puiul, curcanul, alunele și produsele din cereale integrale, iaurtul, carnea de vită, de miel, somonul, brânza și laptele. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Octombrie 2011
Stire din Sănătate : De ce suferă bărbații de impotență
Pagina a fost generata in 0.4056 secunde