Cum recunoști o persoană care suferă de sociopatie

1795
Cum recunoști o persoană care suferă de sociopatie - sociopatie-1713185173.jpg

Articole de la același autor

Se poate întâmpla, la un moment dat în viața ta, să întâlnești persoane care par să nu țină cont de sentimentele tale sau de înțelegerea normelor sociale. Sunt persoane cărora le lipsește o înțelegere a binelui și a răului, indiferent cine ajunge, de fapt, să fie rănit. Există foarte multe idei greșite legate despre sociopatie, care descrie aceste simptome, și ceea ce înseamnă ea de fapt. Potrivit specialiștilor, sociopatia este o tulburare de

personalitate antisocială și un sindrom caracterizat de un comportament greșit pe tot parcursul vieții. Potrivit medicilor, oamenii cu o tulburare de personalitate antisocială tind, de obicei, să fie înșelători și impulsivi. Ignoră responsabilitățile, iar în cele mai rele cazuri nu au conștiință.

Un sociopat este acea persoană care are de fapt o stare de sănătate mintală diagnosticabilă. Această condiție de sănătate mintală se numește tulburare de personalitate antisocială sau TPAS. „Sociopat” este un termen informal folosit adesea pentru a se referi la cineva care are tulburare de personalitate antisocială (TPAS).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6512 secunde