Cum să decongelezi carnea rapid și sănătos
325
Articole de la același autor
Ce afecțiuni pot ascunde umflăturile de la nivelul pleoapelor
09 Ianuarie 2015
Părinți cu psoriazis. Ce șanse au copiii să moștenească boala?
10 Ianuarie 2015
Laparoscopia ginecologică - noțiuni explicative pentru pacienți
12 Februarie 2015
Ce boală intestinală gravă macină sănătatea constănțenilor
10 Februarie 2015
Cea mai modernă metodă de detoxifiere a organismului, la Constanța
19 Ianuarie 2015
Contrar aparențelor, suprafețele calde nu sunt cea mai smart alegere pentru a decongela carnea, ci tocmai apa rece. Așadar, pune carnea într-un vas cu apă rece și în cel mai scurt timp va fi gata pentru a fi pusă pe grătar.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Marţi, 14 Octombrie 2014
Marţi, 30 Decembrie 2014
Joi, 12 Februarie 2015
Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Vineri, 19 Decembrie 2014
Miercuri, 17 Decembrie 2014
Luni, 24 Noiembrie 2014
Vineri, 19 Septembrie 2014
Luni, 15 Septembrie 2014
Joi, 14 August 2014