Cum să îți menții sănătatea prin medicina funcțională

557
De cele mai multe ori, persoanele care suferă de diferite afecțiuni amână pe cât posibil vizita la medic. Cu toate acestea,
pe măsură ce timpul trece, boala este tot mai dificil de vindecat. Din acest motiv, specialiștii recomandă tratarea afecțiunilor înainte ca acestea să își anunțe prezența. 


La Constanța, în cadrul clinicii Iowemed, există Centrul de Medicină Estetică și Funcțională, dotat cu aparatură Spa-Wellness-Medical. Clinica promovează un concept nou în domeniul serviciilor medicale și anume primul centru privat de medicină funcțională, recuperare, reabilitare și estetică medicală, consiliere nutriție pentru con-trolul greutății și susținerea unui stil de viață sănătos. 
"În centrul nostru se pune diagnostic, se depistează și se tratează cauza, înlăturându-se efectele, cu metode inovatoare și tehnologii unice în oraș", a declarat dr. Ionica Ciortan, medic primar MG - pediatrie, doctor în științe medicale și directorul medical al Clinicii Iowemed din Constanța. 
Potrivit specialiștilor de la clinica Iowemed, medicina funcțională presupune atât recuperare, cât și prevenție. 
"Ceea ce aduce nou această știință este faptul că ea tratează afecțiunile înainte ca ele să se facă simțite prin durere. În acest departament se derulează pro-grame personalizate pentru mana-gementul stresului, al oboselii și al obezității, dozarea radicalilor liberi, diete specifice, testarea intoleranței alimentare la o sută de produse, echilibrare metabolică, AMT - analiza minerală tisulară, psiho-terapie și altele", ne-a explicat dr. Ionica Ciortan. 
Cele mai noi tehnici de înfrumusețare și remodelare corporală 
Constănțencele care apelează la serviciile centrului de medicină estetică pot beneficia, printre altele, de machiaje profesionale, epilat clasic cu ceară, pensat, hidratare, oxigenare, corectarea cearcănelor și estomparea petelor. 
"În ceea ce privește remodelarea corporală, procedurile se execută cu tehnici care au la bază metode precum drenajul limfatic, dinamica prevăzută cu control cardiac și tunel de infraroșii sau ședințe în capsulă cu efect de saună uscată", a mai spus dr. Ciortan. 
În plus, în cadrul clinicii se asigură programe de nutriție-endocrinologie și de impedantiometrie, adică evaluarea computerizată a structurii corporale. 
Cei care vin la centrul de medicină funcțională și estetică al clinicii Iowemed pot scăpa de stres și oboseală prin cele mai moderne proceduri existente la ora actuală în acest domeniu. 
"Punem la dispoziția clienților masaje cu lemn detoxifiant, bambus regal, sfere cerești și pietre vulca-nice, dar și servicii de hidromasaj și cromoterapie antistres și pentru dezintoxicare", am aflat de la dr. Ionica Ciortan. 
Medicul a precizat că persoanele care apelează la serviciile Spa Medical din cadrul Iowemed pot be-neficia de un set de programe tera-peutice pentru dureri, slăbire, deto-xifiere, relaxare, reîntinerire, drenaj limfatic, oxigenare profundă a țe-suturilor, meditație și revenirea poftei de viață. 
Reduceri substanțiale pentru membrii clubului Hera 
Clienții fideli ai centrului de înfrumusețare sunt înscriși automat în clubul Hera, înfiin-țat special pentru promovarea ideilor din domeniul SPA și al medicinii funcționale și este-tice. Membrii acestui club au parte de oferte în circuit închis, tratament preferențial, reduceri foarte mari, acces gratuit la demonstrațiile derulate în centru, abonamente speciale, dar și dreptul de a propune soluții de îmbunătățire a serviciilor. 
Totodată, în cadrul clubului Hera se organizează întâlniri, cel puțin o dată pe lună, în care sunt amintite cele mai noi informații din dome-niile educației de sănătate și de estetică modernă. Dr. Ionica Ciortan, dar și alți medici ai centrului prezintă avantajele și rezultatele procedurilor, dar oferă și sfaturi personalizate în funcție de profilul de sănătate al fiecăruia. 
Una dintre întâlnirile periodice organizate de clubul Hera are loc în această după amiază, de la ora 17.00, la etajul 1 al Centrului Medical Iowemed, situat în Constanța, pe bulevardul I.C. Brătianu, nr. 2-4.
Persoanele prezente vor afla mai multe despre intoleranța alimen-tară, influențe asupra siluetei și sănătății, dozarea radicalilor liberi, tehnici și tratamente anti-ageing, cum să obții un bronz sănătos sau cum poți deveni membră a clubului. Organizatorii vor prezenta și câteva oferte speciale în ediție limitată, iar participantele vor fi înscrise într-o tombolă surpriză. Puteți confirma prezența la acțiu-nea de astăzi la numerele de tele-fon 0725/261.444 sau 0757/030.270.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5141 secunde