Cum se gătește sănătos carnea la grătar
Articole de la același autor
Caz incredibil la Constanța: o femeie a ajuns la spital cu crengi de copac înfipte în anus!
06 Martie 2014
Copil de 3 ani, operat de apendicită după ce a fost plimbat la cinci medici și două spitale
05 Aprilie 2014
Caz halucinant la Constanța: O femeie a ajuns la spital cu crengi de copac înfipte în anus!
07 Martie 2014
Virozele fac prăpăd la Constanța. Cum ne protejăm de boală
08 Martie 2014
Unde puteți beneficia de operații ortopedice de ultimă generație
25 Aprilie 2014
Cu siguranță, bărbații sunt primii pe listă atunci când vine vorba de un barbeque în aer liber, și asta nu doar pentru plăcerea de a le demonstra consoartelor calitățile lor gastronomice excelente, ci și pentru gustul nemaipomenit al frigăruilor sau fripturilor care sfârâie de zor pe grătarul încins. Și pentru că suntem în plin sezon al ieșitului la iarbă verde iar grătarul este nelipsit din acest peisaj mioritic, trebuie să luăm aminte câteva strategii utile pentru ca preparatele ce le gătim să fie pe cât de gustoase, pe atât de sănătoase. Carnea gătită la grătar, considerată în general un preparat sănătos și preferat din acest motiv în locul celei prăjite în ulei, ar putea fi la fel sau chiar mai puțin sănătoasă decât aceasta, din cauza unor substanțe cancerigene.
Articole pe aceeași temă
Miercuri, 30 Aprilie 2014
Miercuri, 30 Aprilie 2014
Miercuri, 30 Aprilie 2014
Miercuri, 30 Aprilie 2014
Miercuri, 30 Aprilie 2014
Miercuri, 30 Aprilie 2014
Miercuri, 30 Aprilie 2014
Miercuri, 30 Aprilie 2014
Miercuri, 30 Aprilie 2014
Miercuri, 30 Aprilie 2014