Cura cu ozon vă scapă de celulita de sărbători

965
Cura cu ozon vă scapă de celulita de sărbători - ionelaciortaniowemed15-1356616575.jpg

Articole de la același autor

Alimentația grasă de sărbători poate avea efecte nedorite asupra sănătății, susțin specialiștii. Pentru a vă menține în formă și pentru a întâmpina trecerea dintre ani fără probleme de sănătate, aveți la dispoziție o terapie relaxantă cu ozon. Aceasta poate trata cu succes celulita, obezitatea, dar și bolile vasculare sau hepatice.

Hidromasajul cu ozon a fost certificat atât de către specialiștii din țară, cât și de cei italieni, prin serviciul italian național sanitar și poate fi valorificat în următoarele patologii: boli cardio-vasculare, afecțiuni reumatice și hepatice, dar și inestetica celulită care dă de furcă doamnelor. Terapia cu ozon poate fi utilizată la orice vârstă, dovedit fiind faptul că nu are contraindicații și nici manifestări alergice sau toxicitate.

Pe lângă rolul fundamental de protecție și purificare pe care îl exercită asupra mediului încon-jurător, ozonul generează, atunci când este introdus în organism, o serie de efecte benefice asupra acestuia: îmbogățește celulele cu oxigen, detoxifică, îmbunătățește sistemul imunitar, redă energia și vitalitatea corpului. "Ozonul acționează ca activator al circulației, revitalizant, imunomodulator și stimulator pentru eliberarea oxigenului corporal. Acesta tratează cu succes lipodistrofia, adică celulita, fapt pentru care este un tratament agreat în special de doamne", a explicat dr. Ionela Ciortan, director medical al Centrului de Medicină estetică și funcțională din cadrul clinicii IOWEMED. Medicul recomandă câte o cură de trei până la cinci băi pe săptămână, la o temperatură de 37 de grade Celsius, timp de douăzeci și cinci de minute. Aceste băi reduc impuritățile pielii, retenția hidrică din corp și picioare, lăsând pielea fermă, dar catifelată.

Relevă efectele frumuseții

Ozonoterapia a fost valorificată în timp ca rețetă în domeniul esteticii corporale, care prin mixarea proprietăților ozonului cu oxigenul redă amestecul ideal pentru stimularea organismului. Terapia stimulează regenerarea celulară a țesuturilor vătămate, conferind vitalitate, elasticitate și un dozaj esențial pentru un aspect sănătos al corpului. Importanța sa terapeutică nu se oprește aici. El este recomandat în sezonul rece și pentru că acționează asupra virusurilor și microbilor, eliminându-i fără a genera efecte adverse. Folosit încă din timpul primului război mondial pentru tratarea efectelor nocive ale armelor chimice asupra organismului, acesta și-a păstrat locul câștigat și în domeniul esteticii. Așadar, pentru a vă păstra tonusul și pentru a scăpa de grăsimile acumulate după mesele copioase de sărbători, treceți pe la specialist.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Decembrie 2012
Stire din Sănătate : Terapia vacuum, benefică pentru sportivi
Pagina a fost generata in 0.3736 secunde