Dacă vă imaginați că sezonul virozelor s-a sfârșit, vă înșelați!

186
Dacă vă imaginați că sezonul virozelor s-a sfârșit, vă înșelați! - virozelenusauterminat-1489507847.jpg

Articole de la același autor

Medicii specialiști infecționiști ne sfătuiesc să nu ne lăsăm înșelați de modificarea pozitivă a valorilor termice, deoarece tocmai aceste oscilații de temperatură sensibilizează organismul și predispun la îmbolnăviri. 


De aceea, aceștia ne sfătuiesc să fim precauți, să nu lăsăm garda jos, să ne ferim de persoanele bolnave și să consumăm cât mai multe alimente și băuturi bogate în vitamina C. 


Potrivit conducerii Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, "în perioada 6-14 martie, au fost diagnosticate, în serviciul de boli infecțioase, 49 cazuri de afecțiuni respiratorii, din care au fost spitalizate 30 cazuri". 


Dacă aveți simptome specifice virozelor respiratorii, precum secreții nazale, obstrucție nazală, dureri de cap, dificultăți la înghițire, durere în gât, febră etc., contactați medicul de familie, pentru a vă spune dacă aveți nevoie de un tratament special, deoarece, de regulă, virozele obișnuite se vindecă prin odihnă, consumul a multe lichide și printr-o dietă bogată în vitamine. În cazul copiilor, aceștia trebui duși de către părinți la medic, pentru a se evita complicațiile, precum suprainfecțiile bacteriene și necesitatea antibioterapiei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.686 secunde