Dacă vreți să slăbiți, mâncați ardei iute

368
Dacă vreți să slăbiți, mâncați ardei iute - 3587f76616df673c64f36e1d8babc2e7.jpg
Condimentele dau sa-voare bucatelor, dar nu numai, spun nutriționiștii. Cu mirodeniile potrivite, veți reuși și să vă îmbunătățiți starea de sănătate. Ardeiul iute, de exemplu, este utilizat adesea drept condiment și are un efect benefic asupra sănătății. Dacă nu este consumat în exces, bineînțeles. Iată câteva dintre beneficiile consumului de ardei iute:
r Ajută la scăderea în greutate - această plantă conține capsaicină, o substanță ce accelerează metabolismul și duce la o ardere rapidă a caloriilor.
r Menține inima sănătoasă - ardeiul iute stimulează dizolvarea cheagurilor de sânge, scade nivelul colesterolului și reduce riscul de accident vascular cerebral.
r Stimulează circulația sanguină - persoanele care consumă bucate condimentate au o temperatură a corpului crescută, un flux sanguin mai rapid și o activitate a inimii intensificată.
r Previne cancerul - numeroase studii au arătat că un consum regulat de ardei iute reduce riscul apariției tumorilor canceroase.
r Tratează răceala și gripa - substanța deținută de ardeiul iute, capsaicina, stimulează transpirația, desfundă nasul și reduce disconfortul cauzat de răceală și gripă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 21 Ianuarie 2011
Stire din Sănătate : Bebeluși aduși pe lume sub hipnoză
Pagina a fost generata in 1.4135 secunde