"Dăruiește primul zâmbet"

247

Articole de la același autor

Odată cu finalizarea Centrului de zi pentru tratarea și monitorizarea copiilor bolnavi de cancer din Constanța, Asociația "Dăruiește Aripi", în parteneriat cu Spitalul Județean Constanța, va demara proiectul de modernizare și dotare a secției de terapie intensivă neonatală și compartimentul prematuri din cadrul maternității spitalului. 
Proiectul "Dăruiește primul zâmbet" constă în restructurarea și dotarea secției cu aparatură de înaltă performanță, pentru ca specialiștii din cadrul maternității să poată diagnostica și trata nou-născuții, dar și pentru a scădea rata mortalității infantile neonatale din județul Constanța. 
"Ne propunem modernizarea secției de terapie intensivă neonatală și compartimentul de prematuri din cadrul maternității Spitalului Județean Constanța, pentru a da o nouă șansă și celor mai micuți dintre pacienți să aibă o viață normală", a declarat Alina Vasea, președintele Asociației "Dăruiește Aripi". 
Proiectul va fi sprijinit și de dr. Cătălin Cârstoveanu, șeful secției de terapie intensivă nou-născuți din cadrul Spitalului de copii "Marie Curie", București. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 15 Februarie 2014
Stire din Sănătate : Prețul medicamentelor, discutat de ARPIM
Marţi, 11 Februarie 2014
Stire din Sănătate : Ce alimente reduc colesterolul
Sâmbătă, 08 Februarie 2014
Stire din Sănătate : Spitalele, preluate de universități
Pagina a fost generata in 1.7921 secunde