De ce au fost înlocuiți directorii de Case de Asigurări de Sănătate

122
De ce au fost înlocuiți directorii de Case de Asigurări de Sănătate - dragospoteleanu2-1444042144.jpg

Articole de la același autor

În urma actualizării indicatorilor de performanță, contractele de management ale președinților-directori generali ai caselor județene de asigurări de sănătate au încetat în data de 30 septembrie 2015.


Până la organizarea concursurilor de ocupare a acestor funcții, au fost numiți președinți-directori generali interimari, persoane care îndeplinesc condițiile necesare pentru această funcție.


Modificarea, în proporție de peste 50% , a indicatorilor de performanță generali și specifici și a cerințelor specifice postului de președinte-director general s-a realizat ținând cont de actualele obiective ale sistemului de asigurări sociale de sănătate.
"Am considerat necesară această redefinire a obiectivelor, indicatorii de performanță erau perimați. Președinții-directori generali revocați din funcție au posibilitatea să participe la concursurile care vor fi organizate pentru ocuparea acestei funcții în concordanță cu noii indicatori", a declarat Vasile Ciurchea, președintele CNAS.


Actualizarea indicatorilor s-a realizat cu precădere ținând cont de gradul actual de informatizare a sistemului asigurărilor sociale de sănătate.


Introducerea cardului național de sănătate dă o nouă dimensiune activității caselor de asigurări de sănătate din punct de vedere al monitorizării, evaluării, validării și decontării serviciilor medicale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4351 secunde