De ce este gătitul o problemă de sănătate publică la nivel mondial

244
1
De ce este gătitul o problemă de sănătate publică la nivel mondial - uleidegatit-1346159650.jpg

Articole de la același autor

Pentru sute de milioane de femei din lume, a pregăti masa este o sarcină periculoasă, o problemă de sănătate publică și ecologică pe care Națiunile Unite și Statele Unite ale Americii și-au propus să o rezolve, relatează Agerpres.ro. Trei miliarde de persoane, adică 40% din populația mondială, gătesc cu ajutorul unui simplu foc din lemne, de cărbune, din gunoaie sau chiar excremente. Menținând în echilibru un vas de gătit pe foc și stând uneori într-un fum sau abur toxice, cei care gătesc își pun propria viață în pericol.

Pentru Organizația Mondială a Sănătății, a găti deasupra unui foc neprotejat reprezintă unul din cele zece cele mai importante riscuri sanitare din lume. Două milioane de persoane, dintre care majoritatea copii de mai puțin de cinci ani, mor în fiecare an din cauză că inhalează prea mult fum de gătit. Alte milioane suferă arsuri din cauză că pun mâna pe recipiente încinse.

Comentează știrea

christian louboutin flat
28 februarie 2014
christian louboutin flat

louboutin pumps black Stiri Sănătate : De ce este gătitul o problemă de sănătate publică la nivel mondial | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin flat http://moyal.balmirtronics.com/images/christian-louboutin-outlet.asp

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8333 secunde