De ce trebuie să aveți cardul de sănătate activat

462
2
De ce trebuie să aveți cardul de sănătate activat - decetrebuiesaaveticarduldesanata-1430153833.jpg

Articole de la același autor

De la 1 mai, cardul de sănătate devine principala modalitate de a demonstra calitatea de asigurat, acesta fiind emis pentru toate persoanele asigurate cu vârsta de peste 18 ani. 


Reprezentanții Centrului Medical MEDSTAR 2000 le transmit constănțenilor că, începând cu respectiva dată, conform prevederilor legale, în momentul prezentării la medicul specialist, la investigații sau analize, vor trebui să aibă asupra lor cardul de sănătate activat la medicul de familie sau o adeverință eliberată de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Constanța, prin care să dovedească plata contribuțiilor la fondul de asigurări de sănătate. 


În consecință, constănțenii sunt îndemnați să se prezinte cât mai repede la medicii de familie, pentru activarea cardurilor de sănătate!




Comentează știrea

catalin
28 aprilie 2015
angajare imediata !!!!!!!!

Nu este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Lorena
28 aprilie 2015
medstar

Daca nu ne transmiteau reprezentantii medstar, noi sigur nu staim ca exista cardul de sanatate! Si nici nu mergeam cu el la medic sa il valideze!Reclama mascata! mai terminati cu mascarada!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.498 secunde