DIN NOU VISCOL LA CONSTANȚA. Femeile gravide în ultimul trimestru, internate în spital

1731
DIN NOU VISCOL LA CONSTANȚA. Femeile gravide în ultimul trimestru, internate în spital - spitalmangalia441444671035-1483969138.jpg

Articole de la același autor

În contextul actual al condițiilor meteorologice extreme care se vor menține și în perioada următoare, Direcția de Sănătate Publică a Județului (DSPJ) Constanța roagă medicii de familie care au în evidență gravide din mediul rural, să le evalueze cât mai des. 


În plus, în cazul femeilor însărcinate, cu risc obstetrical crescut sau sarcină aflată în ultimul trimestru se solicită internarea acestora la cea mai apropiată unitate sanitară, dintre Spitalul Clinic Județean de Urgență, Spitalul Municipal Medgidia, Spitalul Orășenesc Cernavodă și Spitalul Orășenesc Hârșova.


"Totodată, cerem sprijinul tuturor autorităților locale de pe raza județului Constanța, în vederea mobilizării gravidelor din raza teritorială și asigurarea transportului cu mijloacele din dotare la cea mai apropiată unitate sanitară. În același timp, solicităm asigurarea adăposturilor de noapte solicitanților- cazuri sociale, care nu au indicație de internare", au declarat reprezentanții DSPJ.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1712 secunde