Direcționează 2% pentru voluntariatul medical din Constanța

96
Direcționează 2% pentru voluntariatul medical din Constanța - directioneaza2-1427141554.jpg

Articole de la același autor

Echipa Asociației Studenților și Medicilor Voluntari Constanța continuă campania de informare medicală legată de noțiunile de prim-ajutor în liceele și școlile constănțene. 


Asociația își dorește creșterea nivelului de educație medicală în rândul tinerilor din Constanța, fapt pentru care a realizat o nouă activitate din seria celor ce vor urma în cadrul proiectului "Fii corect, fii responsabil, prima clipă contează!". Pe de altă parte, voluntarii au nevoie de fonduri pentru a-și desfășura activitatea împreună cu elevii, fapt pentru care lansează un apel către societate. 


"De ce 2% pentru ASMV? Munca noastră este volunta-riatul! Rezultatul muncii noastre este creșterea nivelului de educație medicală în rândul societății județului Constanța, mai ales în rândul tinerilor. Aso-ciația Studenților și Medicilor Voluntari este o organizație non-profit, înființată în 2007, la inițiativa unor tineri medici și studenți care și-au propus dezvoltarea pe plan local a unui grup informativ, care să promoveze sănătatea printre tineri și să ajute la perfecționarea în domeniul sănătății și pregătirii studenților la medicină. 


Noi dăruim cunoștințe, timp, implicare, dar pentru a atinge obiectivele și a fi la un nivel înalt, avem nevoie și de suport material, de aceea avem nevoie și de implicarea dumneavoastră. Dorim să deveniți partenerii noștri în creșterea nivelului de educație medicală în rândul tinerilor și societății constănțene", a precizat dr. Dan Pletea, preșe-dintele ASMV Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Februarie 2015
Stire din Sănătate : Ce drept le este încălcat medicilor
Pagina a fost generata in 0.4197 secunde