Doctorul Bogdan Acatrinei împreună cu alți 53 de stomatologi sunt candidați la alegerile Colegiului Medicilor Stomatologi din Constanța

1639

Articole recomandate

Medicii stomatologi Constănțeni sunt invitați la vot pe 11 noiembrie pentru a-și alege reprezentanții, sunt 54 de candidaturi depuse. Demn de remarcat este faptul că o echipă de 11 medici printre care și bine-cunoscutul medic dentist Bogdan Acatrinei și-a anunțat candidatura pe rețelele de socializare. Această echipa de candidați promite transparență, implicare și performanță.




1. Acatrinei Bogdan (CMS CT și AGN)
2. Barbu Angelo Robert (CMS CT și AGN)
3. Băcanu Cristinel-Viorel (CMS CT)
4. Brînzaru Cristiana-Alexandra (CMS CT)
5. Burtoi-Giurgea Simona (CMS CT)
6. Condruz Vlad-Andrei (CMS CT)
7. Gabor-Bolat Camer (CMS CT)
8. Palaghiu Iuliana (CMS CT)
9. Seyti Rusen (CMS CT)
10. Ungureanu Răzvan (CMS CT)
11. Vuap-Cadâr Eda (CMS CT)


“Când sistemul medical are nevoie de tratament, tot noi, medicii, trebuie să ne implicăm.
Pentru pacienți, pentru medici, pentru sistemul medical în ansamblul său, avem nevoie de asumare prin transparență, prin modificarea regulamentelor depășite, printr-o colaborare eficientă cu autoritățile și nu în ultimul rând, prin protejarea colegilor noștri.


Eu vreau să mă implic dacă tu vrei să mă alegi!” – a scris dr. Bogdan Acatrinei pe rețelele de socializare.


Dr. Bogdan Acatrinei este medic stomatolog cu o experiență de peste 18 ani și fondator al Superdent Premium Education, un proiect dedicat educației și formării stomatologilor din România.


Cu un master în implantologie și estetică dentară în cadrul gIDE/UCLA Califor-nia LA, dr. Acatrinei și-a dedicat cariera îmbunătățirii tratamentelor oferite pacienților săi, abordând constant metode inovatoare de tratament. Astfel că, în anul 2013, devine unul dintre pionierii implantologiei ghidate din România.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3974 secunde