Donează 2% pentru copiii diabetici din Constanța!

116
Donează 2% pentru copiii diabetici din Constanța! - sweetland00514nov2012-1366892198.jpg
Diabetul zaharat la copil și tânăr înseamnă educație permanentă,  implicare din partea familiei și o disciplină în conduita zilnică.
De aceea, Asociația copiilor și tinerilor cu diabet din județul Constanța, Sweet Land are nevoie de suportul populației pentru a demara noile proiecte care să îi sprijine pe acești copii. Anul trecut ei au luat parte la proiectele și activitățile Școala Altfel, cursul Când hrana devine un pericol pentru copil, controlează diabetul, Cursuri de educator în diabet, Tableta de sănătate și Zâmbește Dulce, gala Voluntarului și Gala sănătății, unde a luat locul III.  




Și implicarea a continuat pe tot parcursul anului trecut cu alte proiecte importante. "Cea mai importantă realizare a noastră pentru anul trecut  a fost finalizarea  proiectului european SWEET HORIZON implementat prin programul Tineret în acțiune, desfășurat în perioada 1 februarie-30 nov 2012. Grupul țintă a fost alcătuit din  adolescenții cu diabet zaharat care s-au dezvoltat ca voluntari și au fost instruiți pentru formarea de abilități în integrarea lor  socio-profesională viitoare. Toată echipa Asociației copiilor și tinerilor cu diabet din județul Constanța «Sweet Land» lucrează absolut voluntar! Pentru a ne continua proiectele și în 2013 , principalul fiind alcătuirea de grupuri suport pentru cazurile noi diagnosticate ne puteți sprijini  direcționând  2% din impozit, pentru veniturile realizate în  2012 prin formularul 200 pe care îl puteți găsi la ANAF", explică Liliana Moldoveanu, președintele Asociației Sweet Land.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2098 secunde