DRAMĂ LA CONSTANȚA! MĂMICĂ MOARTĂ după ce A NĂSCUT la un spital privat

54122
DRAMĂ LA CONSTANȚA! MĂMICĂ MOARTĂ după ce A NĂSCUT la un spital privat - deces-1535271109.jpg

Articole de la același autor

Dramă fără margini în familia unui preot din București, care a venit luna trecută, cu soția, la Constanța, pentru ca aceasta să nască. Din nefericire, bebelușul a murit chiar în ziua în care a văzut lumina zilei, din cauza complicațiilor avute la naștere. În privința stării de sănătate a mamei, șansele erau minime, întrucât ea suferise grave complicații la naștere, dar familia a sperat și s-a rugat la bunul Dumnezeu pentru viața acesteia. 


Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, Crina Kibedi a declarat că în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, femeia a decedat. "Medicii au făcut tot ce au putut pentru a salva pacienta", a precizat aceasta. În acest weekend, însă, cel de Sus a decis s-o ia în împărăția Sa, lăsând în urma ei un soț îndurerat și încă doi copilași. "Multe lacrimi și o tragedie din care sper să învățăm că viața este întotdeauna cea mai importantă. Indiferent cum alegem să naștem, cel mai important este ca la final atât mama, cât și bebelușul să fie bine. Încă o dată se dovedește că nașterea este un moment de cumpănă în viața unei femei, complicațiile neprevăzute pot apărea oricând și alegerile făcute trebuie să fie cele mai responsabile. Condoleanțe familiei și multă putere pentru a trece peste această tragedie", este mesajul altor mămici din județul nostru.


Reamintim că femeia a fost internată la sfârșitul lunii iulie la un spital particular, unde a vrut să nască natural, după ce a avut două nașteri prin cezariană și în cazul căreia au apărut complicații. La acest moment, reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență au declarat următoarele:
"A fost adus la urgență un bebeluș în stare critică, după o naștere prin cezariană, la o clinică privată, care a fost internat în secția de Terapie Intensivă Nou-Născuți. A venit cu scor Apgar 1, deci în stare foarte gravă. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor și a întregii echipe medicale, copilul a decedat. La scurt timp, în cursul aceleiași zile, a fost adusă și mama copilului, la fel, în stare gravă și a fost internată la secția".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7166 secunde