Dulciurile bune

595

Articole recomandate

Nu toate dulciurile sunt nocive pentru organism. De fapt, toate dulciurile naturale sunt bune și aici ne referim la fructe. Fructele sunt bogate în substanțe nutritive și reprezintă o sursă fantastică de enzime vii și antioxidanți care sporesc energia și sistemul imunitar.
Specialiștii recomandă dintre fructe zmeura, afinele, murele, pepenele, caisele, merele, perele, cireșele, prunele, piersicile, strugurii și mandarinele. Este bine să mâncați cel puțin două fructe crude de sezon în fiecare zi. Atenție însă la asocierea alimentelor.
Explicația poftei de dulciuri este una simplă. Dacă nivelul zahărului din sânge este mereu în dezechilibru, dacă aveți deficiențe ale substanțelor nutritive, dacă dieta dumneavoastră este bogată în carbohidrați sau alimente sărate sau dacă suferiți de hipoglicemie atunci veți simți nevoia de a consuma din ce în ce mai mult zahăr și, în final, veți deveni o victimă a zahărului. De aceea, dacă veți mânca un singur baton de ciocolată, clar veți simți nevoia să le mâncați și pe următoarele. Este mai bine să renunțați brusc la dulciuri.
De asemenea, trebuie să vă ajutați organismul cu alimente vii, bogate în nutrienți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.473 secunde