Dulciurile cresc riscul de cancer la sân
Alimentația bogată în carbohidrați rafinați, precum cei care se găsesc în prăjituri, duce la creșterea riscului dezvoltării tumorilor. Potrivit unui studiu publicat în revista americană "Cancer Causes and Control", o dietă bogată în carbohidrați duce la creșterea nivelului de glucoză în sânge, ceea ce determină organismul să secrete insulină. Potrivit oamenilor de știință, insulina este unul dintre factorii care "încura-jează" celulele canceroase să se dezvolte. În același timp, un nivel ridicat al insulinei duce și la creșterea estrogenului, un alt factor de risc pentru cancerul mamar. Rezultatul studiu-lui a arătat că femeile care mănâncă de cel puțin trei ori pe săptămână dulciuri sau beau sucuri au un risc ridicat să dezvolte can-cer la sân.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Marţi, 14 Decembrie 2010
Marţi, 14 Decembrie 2010
Luni, 13 Decembrie 2010
Luni, 13 Decembrie 2010