Echipamentul de protecție din Spitalul Județean, plătit din banii pacienților

216
2
Echipamentul de protecție din Spitalul Județean, plătit din banii pacienților - spital13661998981376391762-1381143709.jpg

Articole de la același autor

Toți cei care își vizitează rudele bolnave, internate în Spitalul Județean Constanța, au obligația de a-și cumpăra echipament de protecție, încă de la intrare.




Echipamentul de protecție constă într-o pereche de botoși și o pelerină pe care aceștia trebuie să achite suma de 6 lei, asta în condițiile în care, spitalul ar trebui să suporte cheltuielile. Prima tentativă a conducerii spitalului de a impune această regulă a avut loc în luna februarie a acestui an, însă nu a durat mai mult de câteva săptămâni din cauza nemulțumirilor oamenilor.




Comentează știrea

un cunoscator
7 octombrie 2013
echipament

aceste echipamente figureaza cu miile de ani de zile in stocurile magaziilor spitalului si sunt de la AJUTOARE, deci... valoare ZERO. Cum isi permit sa ia banii oamenilor pe echipamente? sa se faca o investigatie amanuntita si sa se scoata adevarul la iveala.

x
7 octombrie 2013
bataie de joc

deci, dupa ce ca esti pus deseori in situatia de a veni la spital, numai pt a aproviziona cu medicamente un pacient- medicamente pe care ar trebui sa le asigure spitalul-, acum mai trebuie sa si platesti ca sa aduci medicamentele. Astia chiar ne iau de fraieri...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5103 secunde