Ecografii decontate la o clinică din Constanța

2768
2
Ecografii decontate  la o clinică din Constanța - ecografiidecontate-1411306462.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care au nevoie de o diagnosticare corectă a afecțiunilor gastrointestinale, însă nu își permit costurile investigațiilor medicale pot apela la specialiștii Clinicii Gastromond, pentru ecografii decontate pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Astfel, pe baza unei programări prealabile la numerele de telefon 0770.255.914 și 0341.462.767, pacienții beneficiază de teste și consultații care pot determina o diagnosticare corectă. 

Comentează știrea

giony
25 septembrie 2014
Cursuri afaceri online GRATUIT

Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi cel putin 300 $ pe luna trimite mesajul "trimite curs" la mail : [email protected] si vei primi toate informatiile necesare.Rog seriozitate ,pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti,seriosi ,harnici si perseverenti si care stiu sa astepte rasplata interziata.Drumul este lung si sigur,dar asigura stabilitatea financiara pe viata.

giony
25 septembrie 2014
ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE!

ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE! Timpul este capital pretios, investeste-l cu folos! Consultant firma multinationala ofer activitate part-time (2-3 ore/zi), pentru obtinerea de venituri suplimentare in domeniul Network Marketing ; activitate inteligenta, necesitand studii medii sau superioare. Avantaje: venit imediat, venit permanent, venit rezidual, diferite bonusuri substantiale. INSTRUIRE GRATUITA! Pentru detalii trimite "vreau " la : e-mail : [email protected].

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 30 August 2014
Stire din Sănătate : Tehnologia 5D revoluționează ecografia
Pagina a fost generata in 0.4968 secunde