Energizante naturale care te țin în priză la petrecerea dintre ani

1122
Energizante naturale  care te țin în priză  la petrecerea dintre ani - energizantenaturale-1325169337.jpg

Articole de la același autor

Pentru a rezista întreaga noapte de Revelion, cafeaua și energizantele sunt cele mai căutate produse. Cu toate acestea, băuturile de acest tip nu sunt foarte bune pentru organism. Din acest motiv, celebrul doctor american Mehmet Öz ne oferă câteva alternative sănătoase de energizante care te pot ține treaz toată noaptea.

Pentru început, dr. Öz recomandă un "smoothie" verde, făcut din două căni de spanac, două căni de castraveți, bețe de țelină, rădăcină de ghimbir, o legătură de pătrunjel, două mere, zeama de la o lămâie, toate amestecate cu apă, cât este nevoie.

Pentru a fi energic, organismul are nevoie de hidratare, așa că o alternativă ieftină și la îndemâna oricui este infuzia de lămâie. Dr. Öz vă recomandă să preparați o infuzie cu felii de la două lămâi și un lime, introduse în opt căni cu apă. Amestecul se lasă la infuzat 3 - 4 ore sau peste noapte, după care poate fi consumat.

O altă rețetă naturală de energizant este infuzia de ananas și frunze de mentă. Feliile proaspete de ananas, câteva frunze de mentă și o lingură de zeamă de lămâie se lasă în apă toată noaptea, iar apoi poate fi băut.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.7101 secunde