Erupțiile de pe brațe pot avea multe cauze

224
Erupțiile de pe brațe pot avea multe cauze - eruptiile-1656603020.jpg

Articole de la același autor

Nimănui nu îi plac erupțiile cutanate de pe brațe, pentru că, înainte de toate, nu arată bine și sunt, pe deasupra, extrem de enervante, pe lângă faptul că afectează aspectul pielii. Vestea bună este că, în general, nu ar trebui să fie un motiv de îngrijorare. De obicei, acest gen de erupție nu reprezintă un semn al unei boli grave. Din păcate, are efecte estetice și provoacă mâncărime sau simptome similare. De cele mai multe ori, erupția cutanată pe brațe provoacă mici umflături sau roșeață și o mâncărime uneori dureroasă. Unul dintre principalele motive pentru care apare se referă la expunerea la soare. 


Uneori, chiar și un timp de expunere scurt este suficient pentru ca această reacție să apară, așa cum se întâmplă în cazul persoanelor cu piele sensibilă sau al celor care iau medicamente care au ca efect advers fotosensibilitatea. Apoi, există mușcăturile de insecte. 


Puricii, țânțarii sau păianjenii sunt cele care mușcă. În urma acestora, apar leziuni care arată ca niște coșuri sau pete și care provoacă mâncărimi moderate sau intense. De asemenea, în timpul sarcinii, există unele afecțiuni care dau naștere erupției cutanate, deși nu sunt foarte frecvente. Acestea sunt următoarele: pruriginul sarcinii, care se instalează adesea în primul trimestru și arată ca niște coșuri mici pe brațe și alte părți ale corpului. În cazul colestazei sarcinii, erupția apare atât pe brațe, cât și pe picioare și este mai intensă pe palmele mâinilor și tălpile picioarelor


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.3803 secunde