Esența de morcov, recomandată pentru îngrijirea pielii de pe mâini

155
Esența de morcov, recomandată pentru îngrijirea pielii de pe mâini - pielemaini-1667916190.jpg

Articole de la același autor

Oamenii caută mereu soluții pentru îngrijirea pielii de pe mâini, care nu este doar delicată, dar şi expusă zilnic unei multitudini de factori care o slăbesc şi care provoacă apariţia ridurilor. Drept urmare, la un moment dat încep să apară pete, riduri şi alte imperfecţiuni specifice îmbătrânirii premature. În acest sens, specialiștii vă sfătuiesc să beneficiați din plin de proprietățile uleiului de cocos, care, datorită conţinutului său de acizi graşi şi de vitamina E, este minunat pentru îngrijirea pielii. În plus, el are proprietăţi emoliente şi antibacteriene care curăţă în profunzime mâinile, prevenind bătăturile, umflăturile şi infecţiile. Totodată, aplicarea regulată a uleiului de cocos hrăneşte celulele pielii, stimulează regenerarea şi diminuează efectele negative ale razelor ultraviolete.
 

Apoi, de mare ajutor poate fi și esenţa de morcov, care are un conţinut bogat de beta-caroten, un antioxidant care înfrumuseţează nuanţa pielii şi stopează deteriorarea celulelor. Totodată, este considerată a fi unul dintre cele mai bune produse pentru menţinerea flexibilităţii pielii şi combaterea deshidratării. Acest produs natural este uşor de preparat şi oferă mult mai multe beneficii decât o cremă obişnuită de mâini. Pentru a obţine rezultatele dorite, trebuie să cumpărați ingrediente ecologice, care nu au fost supuse niciunui proces de rafinare.
 

Aveți nevoie de patru linguri de ceară de albine, două linguri de unt de mango, opt linguri de ulei de cocos, zece picături de esenţă de morcov și un recipient etanş din sticlă. Topiți ceara de albine la baia de aburi, după care adăugați untul de mango şi amestecați bine cu o ustensilă din silicon. Adăugați uleiul de cocos şi esenţa de morcov și continuați să amestecați. Luați vasul de pe foc după ce toate ingredientele au fost bine încorporate și lăsați amestecul să stea timp de câteva minute. Înainte să se solidifice, turnați-l într-un recipient din sticlă cu capac și, când ajunge la consistenţa potrivită, puteţi să îl folosiți. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5678 secunde