Exerciții necesare pentru tonifierea brațelor

255
Exerciții necesare pentru tonifierea brațelor - tonifierebrate2-1640627517.jpg

Articole de la același autor

Brațele voastre nu mai arată la fel de tonifiate ca la 20-30 de ani? Nu vă speriați! Ele au muşchi pe care îi puteți întări foarte uşor. Este nevoie de un antrenament constant cu greutăţi care va uşura procesul de întărire a straturilor de microfibră care formează muşchii. Faptul că nu aveţi acces la un centru specializat de antrenament nu este o scuză pentru a nu vă apuca de treabă, pentru că multe dintre exerciţiile pentru tonifierea braţelor pot fi executate cu uşurinţă acasă. Dacă nu aveţi gantere, le puteţi înlocui cu obiecte cu o greutate asemănătoare, între cinci şi opt kilograme. Acestea sunt foarte bune pentru a începe un program nou de antrenament.

Totuşi, dacă aveţi posibilitatea de a merge la o sală de fitness, ar fi bine să luaţi în considerare această posibilitate, întrucât acolo veţi găsi antrenori care vă pot îndruma în a alege exerciţiile potrivite. Oricum, înainte de toate, este extrem de important să aveţi o postură corectă, cu spatele drept, pentru a reduce riscul de a vă răni oasele sau muşchii, un lucru foarte periculos pentru sănătate, care vă va împiedica să obţineţi rezultatele dorite.

Pentru a face următorul exerciţiu, trebuie să staţi în picioare, cu braţele complet întinse în sus, pe lângă cap. Apoi, îndoiţi-le şi ridicaţi-le astfel încât mâinile să vină către umeri. Această mişcare va stimula semnificativ creşterea masei musculare şi este cea mai eficientă pentru întărirea acestei zone. În plus, o dietă sănătoasă şi multă hidratare vă vor ajuta în acest proces. Rețineți! Evitaţi factorii nocivi, precum lipsa somnului şi stresul! 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0216 secunde