FEMEIE MOARTĂ ÎN SPITAL, DUPĂ CE A PRIMIT ALT SÂNGE. Unitatea de transfuzie funcționa fără aviz

1282
1
FEMEIE MOARTĂ ÎN SPITAL, DUPĂ CE A PRIMIT ALT SÂNGE. Unitatea de transfuzie funcționa fără aviz - 1315045410transfuziesange-1468415412.jpg

Articole de la același autor

O femeie a murit după ce i s-a făcut o transfuzie cu o altă grupă de sânge. Cazul revoltător s-a întâmplat la Spitalul de Arși din Capitală, femeia a intrat în șoc la câteva ore după transfuzie. La câteva zile de la această greșeală îngrozitoare, pacienta a decedat. În urma unor controale, autoritățile au sesizat că Unitatea de Transfuzii sanguine de la Spitalul de Arși nu este autorizată, notează Agerpres. 


XXX


Ministerul Sănătății a demarat o anchetă în cazul decesului unei femei de 68 de ani care a intrat în șoc posttransfuzional la Spitalul de Arși după ce i s-a făcut transfuzie de sânge care nu corespondea grupei sangine a pacientei.


Și Colegiul Medicilor s-a autosesizat în acest caz în legătură cu o posibilă situație de mapraxis, rezultatele urmând să fie făcute publice în momentul finalizării anchetei.


Comentează știrea

Mariana
13 iulie 2016
Grupa Sanguina

Grupa sanguine ar trebui sa fie inclusa in actul de identitate sa faca parte din identitatea persoanei. Asta ar face "Safe" viata , pentru ca si "Timpul Acela" care se Pierde pentru aflare sau Confruntarea Grupa Sanguina POATE ADUCE MOARTEA. In momentele de urgenta VIATA omului atarna de fiecare secunda si fiecare amanunt necesare la urgenta.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1544 secunde