Focarele de rujeolă din România au speriat țările vecine. DECIZIA UNGARIEI

789
1

Articole de la același autor

Ungaria s-a oferit să pună la dispoziție 20.000 de vaccinuri antirujeolice pentru regiunea Transcarpatia din vestul Ucrainei, într-un efort de prevenire a extinderii focarelor de rujeolă din România, a anunțat un oficial al guvernului de la Budapesta, citat de MTI.


Oficiali medicali ungari vor discuta în zilele următoare cu autoritățile ucrainene competente despre livrarea acestor vaccinuri, a declarat luni Istvan Grezsa, comisar guvernamental pentru coordonarea dezvoltării între estul Ungariei și vestul Ucrainei.
Anul trecut, Ungaria a fost de acord să furnizeze vaccinuri pediatrice în Transcarpatia, regiune care se confruntă cu un deficit de astfel de mijloace de imunizare, a menționat Grezsa.


În 2017, Ungaria va cheltui mai mult de 480 milioane de forinți (1,6 milioane de euro) pentru furnizarea de vaccinuri în Transcarpatia, a mai precizat oficialul de la Budapesta. 


Comentează știrea

Jojo
14 februarie 2017
Constatare !

Sigur sunt interese pentru vânzarea de : vaccinuri, gripa aviarå si multe altele ! Lasatzi-o cå måcåne si så vå fie rusineeeee, pentru cå facetzi atåta panicå pentru stressarea oamenilor si pentru distrugerea zootehniei românesti si cu vaccinurile , asemenea problemelor cu bebelusii si produsele lactate Brådet !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9601 secunde