Foștii salariați ai Județeanului câștigă bătăliile din instanță

561
Foștii salariați ai Județeanului câștigă bătăliile din instanță - laboratorspital-1311176660.jpg
Foștii angajați ai laboratorului de analize al Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța au câștigat o bătălie din războiul cu actuala conducere a unității sanitare. Aceștia au dat în judecată conducerea spitalului, la sfârșitul anului trecut, după ce au fost concediați, iar serviciile de laborator concesionate firmei private Synevo.

În actele înaintate judecătorilor constănțeni, foștii salariați acuză că au fost concediați în mod ilegal. Ba mai mult, la începutul acestui an, au depus în atenția magistraților de la Tribunalul Constanța, Secția contencios-administrativ, documente prin care susțineau că laboratorul a fost concesionat în mod ilegal, întrucât nu exista o aprobare din partea Ministerului Sănătății.

La începutul acestei săptămâni, foștii angajați au câștigat o primă bătălie: magistrații s-au pronunțat în dosarul 14199/118/2010, privind excepțiile de nelegalitate invocată de foștii angajați, cu privire la hotărârile Consiliului de Administrație al spitalului și le-a dat câștig de cauză. "Urmează recursul, apoi să se judece procesul privind concedierea noastră, dar este un prim pas câștigat", a arătat dr. Victoria Braga, fostul medic-șef al laboratorului. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3563 secunde