Fructele și legumele trebuie consumate în cel mult o săptămână de la cumpărare
Oamenii de știință susțin că valoarea nutrițională a fructelor și legumelor a scăzut de-a lungul timpului, din cauza modului în care sunt cultivate. Astfel, la ora actuală, pentru a avea garanția unui aport consistent de vitamine, proteine și minerale, specialiștii vă recomandă: să cumpărați produsele cât mai viu colorate, să nu le alegeți neapărat pe cele mai mari (nivelul de nutrienți este mai ridicat în cazul fructelor mici) și să le consumați în cel mult o săptămână de la achiziționare. Coaja, atrag atenția specialiștii, conține cei mai importanți nutrienți pentru sănătate.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 31 Iulie 2010
Sâmbătă, 31 Iulie 2010
Vineri, 30 Iulie 2010
Vineri, 30 Iulie 2010
Vineri, 30 Iulie 2010
Joi, 29 Iulie 2010