Gala "Premiile de Excelență în Asistența Medicală"

149
Gala

Articole de la același autor

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR) - filiala Municipiului București organizează cea de-a V-a ediție a Galei "Premiile de Excelență în Asistența Medicală". Evenimentul va avea loc vineri, 7 iulie 2017, începând cu ora 17.30, la Crystal Palace Ballrooms (Calea Rahovei 198 A, București).

Peste 500 de asistenți medicali și moașe vor participa la Gala care premiază excelența în sănătate. Diplomele și trofeele vor fi acordate în cadrul categoriilor: Determinare si implicare, Echipe de îngrijire (subsecțiuni O șansă la viață, Profesioniști în îngrijiri de calitate, Mama și copilul), Premiul pentru întreaga activitate, Premiul pentru advocacy și implicare în problemele comunității, Premiul special al juriului. Premiile vor fi acordate de conf. dr. Diana Loreta Păun (consilier de stat, Departamentul de Sănătate Publică, Administrația Prezidențială), dr. Cristian Grasu (secretar de stat, Ministerul Sănătății), Laurențiu Rebega (europarlamentar, vicepreședinte al Grupului Europa Națiunilor și a Libertății), dr. Cassandra Butu (Organizația Mondială a Sănătății), Marius Sepi (secretar de stat, Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social), asist. med. gen. lic. Doina Carmen Mazilu, președinte OAMGMAMR - filiala Municipiului București și alți profesioniști din Sănătate.

"Asistenții medicali sunt cel mai mare grup de furnizori de servicii de Sănătate- suntem 160.000 de asistenți medicali în România, dintre care peste 23.000 doar în București. O sursă de putere pentru asistenții medicali este statutul de expert oferit de experiența și de cunoștințele profesionale, prin care ei pot promova prevenția, pot face educație pentru sănătate și pot oferi servicii specifice de îngrijire. Conceptul Galei se bazează pe dorința de a reînvia și de a întări, în conștiința membrilor organizației, principiile și valorile profesiilor de asistent medical generalist, moașă și asistent medical", a declarat asist. med. gen. lic. Doina Carmen Mazilu, președinte OAMGMAMR - filiala București.

Concursul este deschis participării asistenților medicali generaliști, moașelor si asistenților medicali, membrii ai OAMGMAMR- filiala Municipiului București, individual sau în echipă. Candidații trebuie să se fi remarcat în anul 2016 pentru abordarea superioară asupra situațiilor dificile, realizarea de acte deosebite în timpul activității profesionale, activități de cercetare și de creșterea calității vieții pacienților, activități de advocacy pentru pacient, etc.

Candidații la Secțiunea "Premiul pentru întreaga activitate" pot fi nominalizați dintre asistenții medicali, membri ai filialei București, cu peste 35 ani vechime în profesia de asistent medical generalist, moașă sau asistent medical.

Ceremonia de decernare a premiilor va fi completată de un moment artistic de excepție – concertul Vunk.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6207 secunde